Parykker

Parykker & Toupeer

HÅNDVÆRK & DISKRETION

Hos Lene Rubæk har vi mange års erfaring og forhandler parykker fra House of Waldorff. Når vi sælger en paryk tager vi altid udgangspunkt i din personlighed for at finde den rette løsning til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.


HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT VÆLGE?

Pludseligt opstået hårtab kan ramme alle mennesker og kan have mange forskellige årsager. Samtidig kan det være meget svært at gennemskue, hvilke muligheder man har for at afhjælpe problemet.


SKAL DU I BEHANDLING?

Står du overfor at skulle i gang med en medicinsk behandling, der giver et midlertidigt hårtab, får du tilbud om en paryk. Hospitalet hvor du modtager behandling udskriver en bevilling, som du kan bruge som betaling.


BEVILLINGER

I socialloven går man ud fra, at det er en menneskeret at have hår på hovedet. Det er derfor din ret, uanset indtægt at få tilskud til en hårløsning. I langt de fleste tilfælde kan man få hjælp fra kommunen i form af tilskud eller fuld dækning til paryk.


Vi godtager alle bevillinger - der er FRIT LEVERANDØRVALG og du kan opsøge lige den frisør, du ønsker, når du skal have hjælp til nyt hår.


KLIP OG STYLING

Hos Lene Rubæk er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver. Det er vigtigt at være bevidst om dit hårs muligheder og hos os kan vi altid hjælpe med råd og dåd.


Det en god ide at bestille tid til at prøve parykker så tidligt i behandlingsforløbet som muligt. Vi anbefaler at du får en tid hos os før din første behandling.

Her får du en anden oplevelse!

 

 

Jeg sætter god service i højsædet og lægger vægt

på individuel behandling.

Specialbrochurer og priser kan rekvireres i forretningen..

Åbningstider:

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 18.00

09.00 - 17.00

Lukket

Ring og bestil tid på 54712050 - eller book tid online - her

Lene Rubæk - Vestergade 21 - 4930 Maribo - tlf. 54712050 - CVR 29037744 - www.lenerubaek.dk